Grapefruit Juices Impair the Bioaccessibility of β-Carotene from Orange-Fleshed Sweet Potato but Not Its Intestinal Uptake by Caco-2 Cells

Type de document :
Article dans une revue
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2012, 60 (2), pp.685 - 691. 〈10.1021/jf204004c〉
Liste complète des métadonnées

http://www.hal.inserm.fr/inserm-01478613
Contributeur : Patrick Borel <>
Soumis le : mardi 28 février 2017 - 11:35:03
Dernière modification le : vendredi 14 septembre 2018 - 08:16:01

Identifiants

Citation

Marie Poulaert, Patrick Borel, Bertrand Caporiccio, Ziya Gunata, Claudie Dhuique-Mayer. Grapefruit Juices Impair the Bioaccessibility of β-Carotene from Orange-Fleshed Sweet Potato but Not Its Intestinal Uptake by Caco-2 Cells. Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2012, 60 (2), pp.685 - 691. 〈10.1021/jf204004c〉. 〈inserm-01478613〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

228