Effects of physicochemical properties of carotenoids on their bioaccessibility, intestinal cell uptake, and blood and tissue concentrations

Type de document :
Article dans une revue
Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2012, 56 (9), pp.1385 - 1397. 〈10.1002/mnfr.201200041〉
Liste complète des métadonnées

http://www.hal.inserm.fr/inserm-01478593
Contributeur : Patrick Borel <>
Soumis le : mardi 28 février 2017 - 11:25:33
Dernière modification le : jeudi 24 mai 2018 - 10:54:03

Lien texte intégral

Identifiants

Collections

Citation

Charlotte Sy, Beatrice Gleize, Olivier Dangles, Jean-François Landrier, Catherine Caris Veyrat, et al.. Effects of physicochemical properties of carotenoids on their bioaccessibility, intestinal cell uptake, and blood and tissue concentrations. Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2012, 56 (9), pp.1385 - 1397. 〈10.1002/mnfr.201200041〉. 〈inserm-01478593〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

139