β-Lactoglobulin as a Vector for β-Carotene Food Fortification

Type de document :
Article dans une revue
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2014, 62 (25), pp.5916 - 5924. 〈10.1021/jf501683s〉
Liste complète des métadonnées

http://www.hal.inserm.fr/inserm-01478504
Contributeur : Patrick Borel <>
Soumis le : mardi 28 février 2017 - 10:50:30
Dernière modification le : mercredi 28 mars 2018 - 09:22:05

Identifiants

Collections

Citation

Azza Mensi, Patrick Borel, Aurélie Goncalves, Marion Nowicki, Béatrice Gleize, et al.. β-Lactoglobulin as a Vector for β-Carotene Food Fortification. Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2014, 62 (25), pp.5916 - 5924. 〈10.1021/jf501683s〉. 〈inserm-01478504〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

54